Odbojkaši Vojvodine NS seme u ponedeljak će prvom utakmicom četvrtfinala Kupa Srbije staviti tačku na ovaj deo sezone i kalendarsku godinu. U novu, 2020. ući će Novosađani kao lideri na tabeli i  sa dva ostvarena cilja: trofejom Superkupa i plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona.

Svakako, svi u crveno-belom taboru žele da tome pridodaju i pobedu nad Radničkim, te da tako ne samo na lep način završe godinu, nego i da naprave dobru podlogu pred revanš Kupa, koji će se igrati u  Novom Sadu u januaru.

Posle teškog meča u Nišu, novosadska ekipa se preselila u Vrnjačku Banju, gde je sačekala duel sa Kragujevčanima.

– Imali smo utakmicu u rukama u Nišu, ali je na kraju presuduo i naš umor. Malo smo se odmorili i odradili lagani trening. Radnički je uz nas i Niš treći favorit, uigrani su, dobri, očekujem da već Kragujevcu damo maksimum i pobedom rezervišemo dobar meč u Novom Sadu – izjavio je Pavle Perić.

Šef stručnog štaba Siniša Gavrančić istakao je da se umor oseti već neko vreme, posle dva meseca u napornom režimu.

– I sada u nepunih sedam dana imamo tri utakmice i sve tri su važne. Ali nema tu puno priče, moramo se prilagoditi i raditi. Znamo da je Kup Srbije jedan od zacrtanih ciljeva, četiri godine ga nismo osvojili. Očekuje nas važan meč. Radnički je ozbiljna ekipa, moramo pristupiti tom susretu  zaista angažovano. Treba da već u prvoj utakmici četvrtfinala damo svoj maksimum, a siguran sam da dobrom igrom možemo pobediti i zaokružiti ovu kalendarsku godinu na lep način – zaključio je Gavrančić.

Utakmica u Kragujevcu počinje u 19 časova.

Podelite na društvenim mrežama
Share This