Tek što su se vratili iz Poljske odbojkaši Vojvodine okrenuli su se novom zadatku. Nastavlja se Superliga, a meč desetog kola, ili prvi duel drugog dela lige Novosađani igraju u petak, 6.decembra, u Beogradu protiv Crvene zvezde, u 20.30 časova.

– Svi smo želeli Ligu šampiona i dobili smo je. Kukanja nema, kao ni mnogo vremena za odmor, moramo se prilagoditi situaciji i izvući u svakom meču maksimum. Već duže smo u tom napornom ritmu, više igramo i putujemo, nego što treniramo, ali sada je najvažnije nastaviti pobednički niz – istakao je trener Siniša Gavrančić.

Na startu sezone dva puta je Vojvodina bila bolja od Crvene zvezde na svom terenu, najpre u Superkupu, a onda i u prvom kolu lige. Ipak, to ne znači da je bilo kakvo opuštanje dozvoljeno.

– Ove godine je liga dosta ujednačena i protiv svakog se mora igrati dobro da bi se pobedilo. Idemo korak po korak, sada smo okrenuti Zvezdi, treba da od prvog do poslednjeg poena držimo koncentraciju, motivaciju i maksimalnu angažovanost – zaključio je Gavrančić.

Podelite na društvenim mrežama
Share This