Aktuelni šampion kreće u odbranu titule! Svi u Vojvodini priželjkuju het trik, odnosno treći naslov prvaka zaredom. Do cilja Novosađane očekuje težak, ali i izazovan put, a prvi korak ka željenom uspehu imaće priliku da naprave u nedelju. U maloj sali Spensa, 7.aprila u 19.30 crveno-beli će u prvoj utakmici polufinala plej-ofa snage odmeriti sa ekipom Mladog radnika.

Motiva je na pretek, a svi u taboru Novosađana veruju da će spremni izaći na teren, pokazati kvalitet, volju, energiju i upornost, te uz podršku sa tribina ostvariti prvu pobedu. Do polufinala doći će tim koji uknjiži tri pobede.

– Rival nam je ekipa koja je igrala dobro ove sezone i sigurno će biti motivisana u duelu protiv nas. Takođe, verujem u našu ekipu, generalno smo igrali dobro tokom cele lige, zasluženo osvojili prvo mesto, a sada nas očekuje izazovno polufinale. Najvažnije je da uspešno započnemo seriju, to će nam značiti i za nastavak i za samopouzdanje. Dobro smo trenirali i iz mog ugla ekipa je spremna za sve izazove – izjavio je sportski direktor Slobodan Boškan.

Šef stručnog štaba Siniša Gavrančić poručio je da sada počinje onaj najvažniji i najzanimljiviji deo sezone.

 – Došli smo do završnice. U ligi smo zauzeli prvo mesto i to nam daje prednost domaćeg terena, ali se sve ostalo briše i zato je najbitnije u plej-ofu odigrati najbolje.Ovo je prava prilika da se pokaže ko koliko vredi. Požarevljani imaju dobru, mladu ekipu, očekujem kvalitetnu odbojku i našu pobedu. Idemo korak po korak, zanima nas sada samo prva utakmica i na nju smo maksimalno koncentrisani. Optimista sam i verujem da ćemo ostvariti pobedu i povesti u seriji. Svi igrači zdravi i spremni – rekao je Gavrančić i dodao: – Istina je da pri kraju Mini lige nismo igrali kako treba, opravdanja za to nema, ali smo završili pobedom i siguran sam da će već od nedelje sve izgledati drugačije, priprema, motivacija, pristup. Verujem da će svako dati da svoj maksimum i da će to biti Vojvodina kakvu svi priželjkujemo.

Pavle Perić se vratio u tim posle nekog vremena i spreman je za sve ispite, kao i njegovi saigrači.

– Počinje borba za titulu. U ligi smo pokazali da smo najbolji, ali to moramo potvrditi i u plej-ofu. Mladi radnik ima dobru ekipu, zaslužuje respekt, ali mislim da sve zavisi od nas. Mi moramo biti pravi, motivisani, ujedinjeni. Podrška navijača nam mnogo znači i zato ih ovom prilikom pozivam da ispune tribine male sale i da zajedno krenemo ka cilju.

Ulaz na utakmicu je besplatan.

Podelite na društvenim mrežama
Share This