Sećaju se i te kako Novosađani jednog teškog i neizvesnog meča iz prvog dela sezone, koji su odigrali u  Staroj Pazovi. Pobedili su tada crveno-beli 3:1 uz dosta muke, a sa istim rivalom sastaju se u subotu, 19.januara, u 18 časova u maloj sali Spensa, u okviru 17.kola Superlige.

Od tada do danas Pazovčani su potvrdili da dobro igraju i da nisu slučajno treći na tabeli, ali Vojvodina ima svoje planove, a to je da nastavi nisku pobeda i da se dobrim igrama i radom pripremi za najvažniji deo sezone.

– Treniramo mnogo više, pojačali smo intezitet rada, tako da smo ponekad teški, umorni, ali će sve to doći na svoje. Cilj je samo jedan, da se maksimalno pripremimo i dostignemo željenu formu za najvažnije utakmice. Onakva pobeda protiv Novog Pazara je došla u pravom trenutku, posebno što je izvojevana na takav  način. Kvalitet igre, borbenost, motiv, sve je bilo na visokom nivou. Sada sledi novi izazov protiv Pazovčana, koji nisu slučajno treći na tabeli – istakao je srednji bloker Stevan Simić i nastavio: – Za nas je to novi izazov i provera, a svesni smo da moramo od prvog do poslednjeg poena biti maksimalno angažovani. Iako smo pred mini ligu obezbedili prvo mesto, za nas su svaka pobeda i svaki bod važni u krajnjoj borbi za prvo mesto uoči plej-ofa. Ako me utisak ne vara publika nas nije napustila, naprotiv, čini mi se da je na tribinama sve više ljudi. Na utakmici sa Novim Pazarom je bila lepa poseta i što je još važnije, dobra atmosfera. I ovom prilikom pozivam navijače da i dalje budu uz nas, da se borimo zajedno.

Ulaz na utakmicu Vojvodina NS seme – Jedinstvo je besplatan.

Podelite na društvenim mrežama
Share This