Aktuelni šampion Srbije danas je u klupskim prostorijama organizovao još jedno lepo druženje. U posetu našem kolektivu stigli su članovi SK Volley-a, desetak dečaka, generalni menadžer Vasa Mijić, šef stručnog štaba Slobodan Velemir i trener Mitar Banjac. Tom prilikom su generalni direktor Vojvodine Nikola Salatić i Vasa Mijić potpisali ugovor, čime je ozvaničen nastavak jedne lepe i plodotvorne saradnje. Dečacima su se obratili Salatić, Mijić, Velemir i savetnik direktora Nikola Marić, a na kraju druženja SK Volleyu su uručene lopte i poklončići.

– Drago nam je što nastavljamo ovu saradnju, a sve u cilju afirmacije odbojke, rada sa mladima i napretka. Sigurni smo da zajedno možemo mnogo više, a svima vama, ukoliko budete maksimalno radili na sebi, otvara se mogućnost da jednog dana zakoračite u prvi tim Vojvodine – istakao je Salatić.

Vasa Mijić se zahvalio na gostoprimstvu i dodao:

– Ja sam ovde praktično u svojoj kući. Nastavak saradnje nam mnogo znači, a još jednom se zahvaljujemo na loptama, koje će nam sigurno olakšati treninge. Ima već nekoliko naših dečaka, koji su se priključili kadetskoj i juniorskoj selekciji Vojvodine, a zajednička je želja da baza ovog kluba i u budućnosti budu momci iz Novog Sada i okoline.

Podelite na društvenim mrežama
Share This