Iz takmičenja u takmičenje, na svaka dva do tri dana – to je maršuta aktuelnog šampiona Srbije. Mnogo vremena nema ni za trening, a posebno ne za odmor, ali crveno-belima preostaje jedino da se uklope i trenutni ritam i svaki zadatak odrade najbolje što umeju.

Posle meča osmine finala Kupa Srbije, Vojvodina se okreće trećem kolu Superlige, u okviru kojeg, u subotu 13.oktobra, gostuju u Kragujevcu. Ekipa Radničkog ove sezone napravila je iskusan tim, a u prethodna dva kola, poput Novosađana, ostvarila je polovičan učinak.

– Radnički ima iskusnu ekipu sastavljenu od bivših internacionalaca, tu su dobri igrači i znaju da igraju na domaćem terenu. Tu su Stevanović, Pantelić, Ilić, Perović i tako dalje, neke znam iz Zvezde, neki su predstavnici lučanske škole odbojke, kao i ja, i očekujem veliku borbu. Kragujevčani su slavili protiv Mladog radnika, bili na pragu pobede u Subotici i shvatićemo ih veoma ozbiljno. Naš mali problem je to što igramo utakmice na svaka dva dana, ali sada je takva situacija i najvažnije je da smo zdravi – rekao je trener Vojvodine NS seme Duško Nikolić.

Meč Radnički – Vojvodina počinje u 18 časova.

Podelite na društvenim mrežama
Share This