Prostorije šampiona Srbije danas su posetili pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin i predsednik Upravnog odbora Instituta za ratarstvo i povrtarstvo prof. dr Bogdan Kuzmanović. Oni su razgovarali sa predsednikom Odbojkaškog kluba Vojvodina Dragoljubom Zbiljićem, informisali se o prelaznom roku, planovima za predstojeće pripreme i ambicijama i projektima kluba u novoj sezoni. Još jednom svi su pohvalili dosadašnji rad, trud i angažovanje menadžmenta, te pružili podršku u novim zadacima i izazovima.

– Zahvalio bih se predsedniku Zbiljiću na pozivu. Mogu da kažem da smo zaista konstruktivno razgovarali o planovima i očekivanjima, kao i o onome što je do sada urađeno – istakao je pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez i nastavio: -Vojvodinu doživljavam kao svoju kuću i uvek  se dobro osećam kada dođem u ovakvo zdanje, kakvim retko koji sportski kolektiv može da se pohvali na ovim prostorima. Želja svih nas je da klub bude prepoznatljiv u Evropi, jer to zaslužuje. Vojvodina je natrofejniji sportski klub u pokrajini i jedan od najuspešnijih u Srbiji. Ambicije su jasno istaknute, osim domaćih trofeja, cilj je i nastup u Ligi šampiona. Ono što je do sada urađeno u prelaznom roku potvrđuje ozbiljnu i dugoročnu strategiju kluba. Veliki posao je urađen obnavljanjem ugovora sa najboljim mladim igračima u zemlji, koji su ponikli ovde, ali takođe i dovođenjem reprezentativaca Kostića i Škundrića, te iskusnog Radevića i jednog od najperspektivnijih mladih odbojkaša Dmitra Vijeckog. Sa ovom ekipom, dobrim trenerom, sa kvalitetnim pripremama može realno da se konkuriše za grupnu fazu Lige šampiona. Kada je sam žreb u pitanju, u prvom kolu Vojvodina jeste favorit, u  drugom očekujem Bugare koji su predstavnici dobre odbojkaške škole, ali verujem i u plasman u treći krug. Tu nas već čekaju mnogo ozbiljniji protivnici, ali opet, uz maksimalno zalaganje, dobru pripremu i ogroman motiv cilj je ostvariv. Verovatno da će, zbog Svetskog prvenstva, biti odsutni dugo trener Nikolić i dizač Kostić, ali će struka sigurno napraviti pravi model priprema. Optimista sam, verujem u ekipu i strategiju menadžmenta.

Batez je istakao još jednom da Sekreterijat za sport i omladinu pokrajine pruža ogromnu podršku vrhunskim klubovima i takmičarima, što potvrđuje i činjenica da se iz godine u godinu povećava broj stipendista. On se takođe zahvalio Gradu, gradonačelniku i Gradskoj upravi za sport na svesrdnoj pomoći i ulaganju u Odbojkaški klub Vojvodina.

 

NS seme – seme šampiona

– Naša deviza je „NS seme – seme šampiona“ – poručio je prilikom posete i predsednik Upravnog odbora Instituta za ratarstvo i povrtarstvo prof. dr Bogdan Kuzmanović i dodao: – Ne može svako da bude šampion i zato još više cenim kompletan trud menadžmenta kluba. Institut za ratarstvo i povrtarstvo dugo je uz Vojvodinu i tako će biti i ubuduće. Jednostavno, uspešni treba da budu zajedno, a klub uvek može da računa na  našu bezrezervnu podršku.

Podelite na društvenim mrežama
Share This