Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Gradskoj kući igrače, stručni štab i članove uprave Odbojkaškog kluba Vojvodina NS seme, koji je odbranio titulu prvaka Srbije.

– U ime grada Novog Sada, i u lično ime, želim da čestitam klubu na drugoj uzastopnoj tituli, ali pre svega na sportskom duhu, odnosu prema igri i protivniku na terenu. Svi smo bili ponosni na držanje ekipe i na borbu u Novom Pazaru, ali i u Novom Sadu. Mislim da je ovo veliki uspeh i da je još jednom potvrđeno da je Novi Sad grad odbojke. Koncepcija jakog  sponzorskog pula i ozbiljnog pristupa celoj sezoni dala je dobar rezultat. Nije se jurišalo samo na kupovinu igrača, nego se kontinuirano vodi računa o svim kategorijama. To je jedan zalog za budućnost, ovo je mlad tim, igrači će tek napredovati, a neki od njih će, siguran sam, biti i nosioci naše reprezentacije. Isto tako, rezultate daje i ulaganje u infrastrukturu, obezbeđivanje dobrih uslova, pa očekujemo da uprava, stručni štab i igrači idu još dalje u svojim planovima – poručio je Vučević.

Predsednik Upravnog odbora Vojvodine Dragoljub Zbiljić zahvalio se Gradu Novom Sadu i gradonačelniku Vučeviću na podršci. On se takođe zahvalio i generalnom sponzoru, Institutu za ratarstvo i povrtarstvo, kao i ostalima koji su podržali projekat.

– Ovo je ozbiljan rezultat i temelj za neke buduće velike evropske utakmice. Sigurni smo u sebe i sa puno samopuzdanja spremaćemo se za novu sezonu. Želimo da igramo Ligu šampiona i organizujemo velike mečeve u Novom Sadu – izjavio je Zbiljić.

Kapiten Novosađana Čedomir Stanković zahvalio se sponzorima, Gradu Novom Sadu, navijačima i predsedniku kluba.

– Nakon proslave i kratke pauze brzo ćemo arhivirati titulu i spremati se za nove izazove i pobede – zaključio je Stanković.

Stručni štab i ekipa Vojvodine su od klupskih prostorija do Gradske kuće išli peške, te tako napravili promotivnu šetnju, kako bi i građani imali prilike da pozdrave šampione.

Podelite na društvenim mrežama
Share This