Pred prvotimcima Vojvodine NS seme je novi izazov u okviru Kupa Srbije, gde ih u četvrtfinalu očekuju dva susreta protiv Jedinstva iz Stare Pazove. Prvu utakmicu Novosađani igraju u sredu, 22. novembra, u 19 časova u Staroj Pazovi.

– Jedinstvo je neugodan rival, bez obzira na to što smo ubedljivo slavili nedavno u ligi. Na svom terenu u Staroj  Pazovi igraju drugačije, sala je opasna, neugodna, vrlo specifična i tamo nikome nije lako. Možda nisu u formi kao u drugom delu prošle sezone, ali evo polako dolaze na svoje, igraju sve bolje što su i potvrdili protiv Spartaka. Sigurno će nas napasti iz svih oružja i pokušati da nas iznenade. Tu su Bjelica, Roljić, Micić, Pešut i motor ekipe Radišić. Očekujem tešku utakmicu, možda i jednu pravu proveru pred derbi u Novom Pazaru – istakao je Nedžad Osmankač, šef stručnog štaba i dodao: – Jako je važno to što koristimo sve igrače. Na taj način, koliko toliko čuvamo energiju. Momci su to lepo prihvatili, za sve njih to je plus i znači im, ne toliko zbog fizičkog nego više zbog psihičkog zasićenja. U deset dana smo odigrali četiri utakmice, imali smo veliko emotivno pražnjenje, a evo posle dugo vremena usledio je slobodan dan. Idemo korak po korak, polako, sigurno mirno i vraćamo se u kolosek.

Revanš je na programu 29. novembra u Novom Sadu. U slučaju da timovi imaju po jednu pobedu, polufinalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti polufinalista, igra se dodatni “zlatni set”, koji određuje konačnog pobednika četvrtfinala.

Podelite na društvenim mrežama
Share This