Odbojkaški klub Vojvodina nastavlja tradiciju brige o mladim talentovanim igračima, koji u budućnosti treba da budu nosioci igre u crveno-belom dresu. Potvrda ulaganja u sopstveni pogon su i četvorogodišnji ugovori, koje su potpisali srednji blokeri Andrej Rudić (1999.godište) i Aleksandar Bošnjak (2000), primač Lazar Bajandić (1999) i dizač David Rudić (2001). Stariji Rudić već dve godine član je prvog tima, ali igra i za juniore, Lazar Bajandić bio je deo mlađih selekcija, takođe licenciran je i za prvi tim pretprošle sezone, dok je minule bio na kaljenju u Futogu. Bošnjak i David Rudić članovi su mlađih kategorija Vojvodine.

– Nastavljamo tradiciju i držimo se principa. Kao i uvek, razmišljamo o budućnosti i potpisujemo dogoročne ugovore sa  mladim i perspektivnim igračima. Vojvodina mora da pravi igrače za sebe, ali i za reprezentativne kategorije. Sva četvorica potpisala su ugovor na četiri godine, s tim da će mlađi, Bošnjak i David Rudić, nakon dve sezone imati reviziju, pa će to praktično biti ukupno na šest godina. Na njima je da rade, bore se i napreduju, a na nama da im obezbedimo uslove i podržimo ih – kaže generalni direktor Nikola Salatić.

U ime četvorice momaka obratio se srednji bloker Andrej Rudić.

– Srećan sam što klub veruje u mene i što mi  je pružio priliku da ostanem. Naravno, svima nama je velika čast što smo potpisali četvorogodišnje ugovore. Ja već imam iskustva i u prvom timu, a ovo je motiv više za mene. Svi se radujemo novim utakmicama, treninzima, izazovima i borbi za trofeje.

Podelite na društvenim mrežama
Share This