Novi Pazar – Vojvodina NS seme 3:1 (18:25, 25:17, 25:17, 25:23)

Novi Pazar: Hala „Pendik“, gledalaca 800, sudije Simonović i Rogić.

Novi Pazar: Vukašinović 15, Sretenović, Polomac 10, Zatrić, Daca 3, Zuković, Božović, Radosavljević 13, Simić, Vilimanović 3, Prušević, Hamzagić 20.

Vojvodina NS seme: Simić 6, Vučićević, Stevanović 8, Vemić 10, Kujundžić 13, Peković, Mehić 1, Šormaz, Todorović 1, Perić, Suhinjin 15.

Težak zadatak očekuje Vojvodinu u revanšu polufinala Kupa Srbije, jer je u prvoj utakmici kao gost izgubila 1:3 od Novog Pazara. Uz to, domaćin je u drugom i trećem setu ostvario priličnu razliku, što mu je pred duel u Novom Sadu donelo i dobar poen količnik.

Elem, crveno-beli su dobro počeli. Postava u sastavu Todorović, Suhinjin, Vemić, Kujundžić, Stevanović, Simić i libero Peković  krenula je silovito i hrabro. Imali su Novosađani dobar servis, igrali su smireno, precizno, sa malo grešaka i  taktički dobro. Novopazarci su se takođe odlično borili, stigli do prednosti 8:6 i 11:8, ali su se na servis Suhinjina gosti primakli i ubrzo posle bloka i kontre stigli do preokreta – 14:12. Prelomili su puleni trenera Osmankača tada prvi set, povećali prednost i ubedljivo ga rešili u svoju korist.

Nakon toga došlo je da pada u igri, domaćin se podigao, dobro je servirao i blokirao, poremetio je igrače Vojvodine, koji nisu imali pravog rešenja. Na kratko je menjao novosadski strateg, ali nije bilo pravog rezultata, kako u drugom, tako i u trećem setu, koje je Novi Pazar sigurno završavao, sa priličnom razlikom.

Tek u četvrtom setu crveno-beli su ponovo konsolidovali redove, poveli su 4:0, te 6:2, 10:6, ali su opet popustili i dozvolili raspoloženom i motivisanom domaćinu da izjednači, a onda i da okrene rezultat. U samom finišu zahvaljujući dobroj odbrani, upornosti, pa i servisu, Vojvodina je povela, međutim nije uspela da se izbori za taj-brek.

Podelite na društvenim mrežama
Share This