Dok ekipa i stručni štab biju svoje bitke na terenu, menadžment Vojvodine NS seme na drugom polju takođe korača ka novim uspesima. Naime, sada već poznat i dugo najavljivan, projekat renoviranja prostorija i izgradnje doma za mlade igrače ulazi u fazu finih radova, a napredak redovno prate i pomažu članovi Upravnog odbora.

Tako su i u sredu pre podne objekat obišli predsednik Dejan Mandić, potpredsednik Dragoljub Zbiljić i član Upravnog odbora Nenad Rončević. Oni su sa članovima kluba, generalnim direktorom Nikolom Salatićem i sportskim direktorom Nikolom Marićem obišli prizemlje i sprat, razmenili utiske, razgovarali sa radnicima, a o pojedinostima je govorio i nadzornik radova Đorđe Kotarlić. Ova poseta donela je nove zaključke, predloge i predočila jasnu sliku o tome šta je još potrebno do konačnog završetka radova.

– Ovo je sigurno dobar gest i potvrđuje odličnu saradnju sa Upravnim odborom. No, moram da istaknem da su ovakve posete redovne i da na mene generalno ostavlja sjajan utisak takav entuzijazam, rad i upornost članova Upravnog odbora.  Svakodnevno smo u kontaktu, sastajemo se i imamo zaista veliku podršku, ne samo na ovom projektu, nego i na drugim poljima. Vojvodina je dugo perjanica ne samo odbojke u pokrajini, nego i u državi i zaslužila je podršku.

Uz Grad i generalnog sponzora, Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, sada su uz nas i najbolje privatne firme, a one će sigurno pomoći i u tome da u dogledno vreme možemo ravnopravno da se borimo sa svim timovima u Ligi šampiona – istakao je Salatić.

Završetak radova planiran je za kraj novembra.

– Nismo dugo imali ovakav Upravni odbor, svi članovi su zainteresovani, prate dinamiku i pomažu da se sve završi brzo i kvalitetno. I radnici su vredni, tu su i subotom i nedeljom, pa sve to ukupno i nas gura da radimo još kvalitetnije. Kada je u pitanju sam dom za igrače, on će brojati 10 komfornih soba, svaka će imati kupatilo, a u okviru objekta biće i veliki zajednički dnevni boravak spojen sa kuhinjom. Do sada urađeni grubi radovi, ostali su oni fini, a mislim da sa ovom dinamikom možemo da završimo do kraja novembra, što nam i jeste neki rok – zaključio je generalni direktor Nikola Salatić.

Podelite na društvenim mrežama
Share This