Dok traje vanredno stanje, koje je uvedeno zbog pandemije korona virusa, svi se trude da vreme u kućnim uslovima provedu što kvalitetnije i zanimljivije. Ljudima nedostaju najviše socijalni kontakti, rodbina, prijatelji, kolege, okupljanja, škola, više poslovnih obaveza, a sportistima, sportskim radnicima i navijačima, najviše sportske dvorane, trening, utakmice i mnogobrojna takmičenja.

Odbojkaški klub Vojvodina odlučio je da, uz pomoć bogate arhive koju poseduje, na svom YouTube kanalu napravi serijal pod nazivom „Vošini momenti“. Svaka epizoda biće skraćeni snimak (20-30minuta), jedne utakmice, koja je obeležila neku sezonu, ili period novosadskog kolektiva. Za starije generacije biće to prilika da se podsete zanimljivih duela, pobeda, uspeha, dok će oni mlađi sada imati priliku da se edukuju i upoznaju prošlost i neke stare igrače Vojvodine.

Prva epizoda predstavlja skraćeni snimak utakmice finala evropskog Čelendž kupa 2015, koju je Vojvodina odigrala na svom terenu protiv portugalske Benfike i slavila 3:1. Bio je to jedan od dva završna koraka Novosađana ka istorijskom uspehu i osvajanju evropskoh trofeja.

Ostanite kod kuće i uživajte u „Vošinim momentima“.  

Link našeg YouTube kanala

Podelite na društvenim mrežama
Share This