Sekcija „Vošine frajlice i derani“, koja funkcioniše u okviru Fan kluba OK Vojvodina, do sada je imala više lepih aktivnosti, od snimanja priloga za YT kanal i profile na društvenim mrežama, preko intervjua sa igračima, druženja, do nastupa na zvaničnoj promociji kluba za novu sezonu.

Sada je došao red i na dugo najavljivane radionice, koje će biti važan deo fan kluba i sekcije. Prva u nizu biće radionica „Odbojka i kamere“, koja će biti održana u nedelju, 13.oktobra, u 16 časova u klupskim prostorijama (Maksima Gorkog 22-24). Ova radionica, kao i sve ostale, biće potpuno besplatna, ali je potrebno prijaviti se do subote, 12.10. do 12 časova (na broj 0604470015), zbog broja mesta i efikasnije organizacije obuke.

Radionicu „Odbojka i kamere“ vodiće sportski urednik Radio televizije Vojvodine Nevena Ćirković, koja je karijeru gradila upravo izveštavajući sa najvažnijih odbojkaških takmičenja u zemlji i inostranstvu.

Ukoliko volite sport, odbojku, ali i snimanje, društvene mreže, televiziju, želite da se družite s nama, da naučite kako napraviti snimak i video prilog za TV, FB, YT i instagram, šta i kako reći, koji su detalji važni, onda je ovo prava radionica za vas. Najbolji će dobiti priliku da pripremaju priloge za Fan klub OK Vojvodina, za naš YouTube kanal i profile na društvenim mrežama.

Podsećamo da je projekat „Vošine frajlice i derani“ osmišljen kao kreativna sekcija, u okviru Fan kluba OK Vojvodina, a sve u cilju daljeg marketinškog razvoja, podsticanja društvene odgovornosti, još većeg približavanja deci, otvaranja novog prostora za isticanje umetničkih sposobnosti članova fan kluba, osmišljavanje zabavnog programa i sadržaja bliskog mladima, na utakmicama, promocijama i društvenim mrežama.

Sekcija je sa radom počela u avgustu, a u okviru nje stari i novi članovi fan kluba dobijaju prostor da sami osmišljavaju priloge, prave fotografije, razgovaraju sa igračima, pišu, snimaju, uključuju se uživo sa utakmica, rade intervjue, ali  isto tako i da u nekim prilikama osmišljavaju plesne i folklorne tačke, da pevaju, crtaju, da smišljaju novu Vošinu pesmu u tinejdžerskom duhu, rade nagradne igre i mnogo toga još. Sve to plasirano je na klupskom YouTube kanalu sa znakom “Vošine frajlice i derani”, na našim profilima na društvenim mrežama, ali  pre svega na novom profilu Fan kluba, kao i u časopisu. Deo projekta su i potpuno besplatne obuke, radionice i predavanja, koja će tokom cele sezone biti održavana u prostorijama kluba i to sa iskusnim i renomiranim predavačima u datim sferama. Biće tu radionice i predavanja na temu televizije, snimanja, voditeljskog i reporterskog posla (od ponašanja, imidža do realizacije), bavićemo se fotografijom sportskom i zabavnom, pisanim novinarstvom, ilustracijom i crtanjem, društvenim mrežama, marketingom…U svakom slučaju biće to prilika za sve osnovce i srednjoškolce, koji vole odbojku i Vojvodinu, da uz volju, želju i hrabrost, nauče mnogo toga, da iskažu talente, pojave se u javnosti, budu deo mnogih klupskih aktivnosti, utakmica, priredbi, ali na jedan kulturan i odmeren način u pravom novosadskom i sportskom duhu. Naravno, biće dobrodošli iIi oni, koji o odbojci i Voši znaju malo, ili ne znaju ništa, a mi ćemo im pomoći da nauče i zavole.

Podelite na društvenim mrežama
Share This