Vojvodina, tradicija i odbojka – reči su koje su mogle da se prepoznaju u svakoj izjavi, pogledu, deliću scene, u svakom pokretu, osmehu i glasu na promociji Odbojkaškog kluba Vojvodina uoči sezone 2019/2020. Tradicionalno predstavljanje ekipe, priredba i koktel održani su u velelepnom zdanju dvorca Eđšeg, odnosno u velikoj sali Kulturne stanice Eđšeg, koja je bila i više nego sjajan domaćin.

Za ovaj događaj tražilo se mesto više i zaista, posle mnogo vremena ne samo da je bilo popunjeno, nego je mnogo njih stajalo da bi ispratilo ovaj svečani čin i uživalo u programu. U promociju je prisutne uvela Nena Avramović, članica Fan kluba OK Vojvodina i Društva za očuvanje i negovanje kulturnih tradicija „Đerdan“ iz Gospođinaca, koja otpevala pesmu „Salaš u malom ritu“. Na sceni su joj se pridružile i drugarice iz pomenutog društva, a recitalom je nastavila Tatjana Peričević sa devojčicama iz fan kluba, govoreći o Vojvodini, bačkoj ravnici, zlatnim plodovima, crveno-belim statisitim odbojkašima…

Nakon reči dobrodošlice gosti su imali priliku da vide kratki film, napravljen specijalno za ovu priliku, a nakon toga govorili su predsednik kluba Dragoljub Zbiljić i generalni direktor Nikola Salatić.

– Podstaknut najavom voditeljke moram da kažem da jedan klub čine mnoge veštine, između ostalog i one koje nam pomažu da ustanemo posle poraza. Iza nas su tri titule, ali prethodne sezone nismo realizovali sve željene ciljeve. Iz toga smo izašli još jači i bolji sa još većim ambicijama, odlučni u tome, da u novoj sezoni ostvarimo više. Jedini smo srpski klub koji nastupa na evropskoj sceni i tu želimo da ostavimo trag. Imamo podršku Grada, velikog pula sponzora i svi zajedno možemo mnogo – istakao je Zbiljić.

Visoka očekivanja istakao je i Salatić:

– Odigrali smo dva turnira, u Sloveniji smo bili drugi, a na našem memorijalu prvi. Momci su pokazali novu energiju, borbenost i kvalitet. Kako vreme odmiče to izgleda sve bolje, a sigurno će igra biti još kvalitetnija kada budemo kompletni. U novoj sezoni idemo na sva tri domaća trofeja, a ambicije su i da izborimo plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Začin su posle toga dale folklornim nastupom devojčice iz „Đerdana“, a usledilo je zvanično predstavljenje svih igrača i stručnog štaba.

– Kao što smo i rekli u sezonu ulazimo sa visokim ambicijama na domaćoj sceni, ali i evropskoj. Zadovoljan sam radom, pojačanjima, svi pokazuju veliku želju i borbenost, a čekamo i Todorovića sa Evropskog prvenstva.

Vojvodina je predstavila i nove marketinške projekte i aktivnosti, nakon čega je za sve prisutne usledilo iznenađenje. Na trenutak svi su se okrenuli Parizu, odakle su se video porukom javili sportski direktor Slobodan Boškan i dizač Vuk Todorović. Za kraj ponovo su ustale članice fan kluba poručile da će navijati za šampionski tim i pozvale sve da im se u tome pridruže i podrže Vojvodinu. Tačka na promociju stavljena je zajedničkim fotografisanjem igrača, stručnog štaba, menadžmenta i fanova.

Podelite na društvenim mrežama
Share This