Akademija odbojke Vojvodina kreće u misiju. Cilj akademije, koja će raditi pod okriljem aktuelnog šampiona države, jeste da proširi bazu, unapredi rad sa najmlađima u Novom Sadu, obuči ih na pravi način, pripremi dečake za starije uzrasne kategorije i populariše odbojku među mladima.

Akademija odbojke Vojvodina počinje sa radom 3. septembra, u Osnovnoj školi „Prva vojvođanska brigada“, sa težnjom da proširi punktove. Treninzi će se održavati ponedeljkom, sredom i petkom od 20 do 21 čas, te subotom od 9 do 10 i nedeljom od 11 do 13 časova. Sa polaznicima će raditi provereni treneri i mnogi drugi stručnjaci. Akademija je namenjena dečacima uzrasta od 10 do 14 godina. Sa decom će raditi odličan odbojkaški trener Spasoje Milićević. Karijeru je počeo u Kleku i Zrenjaninu, a radio je i sa mlađim i sa starijim kategorijama, trenirao i muške i ženske ekipe. Iza njega je 20 godina iskustva.

Uvod u akademiju i prilika za mnoge da vide kako sve to izgleda biće besplatni promotivni treninzi, koji će se održati  20, 23, 25, 27, 30.08 i 01.09. od 10 do 11h na Đačkom igralištu. i mlađima. Sklopili smo saradnju i sa DIF-om, a okupićemo još stručnjaka.

 

 

Reference

Vojvodina je bez sumnje najpoznatija po radu sa mlađim kategorijama na ovim prostorima, a to potvrđuju i 16 juniorskih titula, 7 kadetskih i jedna pionirska. Kadetska selekcija Novog Sada, koju su mahom činili igrači Vojvodine, osvojila je 13 prvih mesta na tradicionalnom međunarodnom turniru gradskih reprezentacija “Trofej Beograda”, a kadeti Vojvodine bili su šest puta pobednici na “Novogodišnjem festivalu odbojke”.

Talentovanim odbojkašim posvećuje se posebna pažnja, a da sve to ima smisla, osim rezultata, potvrđuju i vrhunski odbojkaši, koji su izašli iz crveno-bele fabrike.

Početak rada sa mlađim kategorijama uglavnom se vezuje za školu odbojke, koju je osnovao Nebojša Ninkov 1962. godine. Do danas Vojvodina je sarađivala sa mnogim osnovim školama, imala veliki broj punktova, a kroz mlađe selekcije prošli su mnogi talenti, koji su se pokazali kako u prvom timu, tako i u reprezentativnim selekcijama, osvajali klupske trofeje i medalje sa nacionalnim timom. Tradicija, kvalitet, stručnost, vrhunski uslovi, mogućnost za napredak samo su neki od milion razloga zašto je Akademija odbojke Vojvodina najbolji izbor za dečake, koji žele da se posvete magičnoj igri na mreži i izgrade svoj šampionski put.

KONTAKT: 064 1464 904   i    060 447 00 15

E – MAIL: tatjana.marovski@okvojvodina.org

Pratite nas na našem sajtu www.okvojvodina.org i na zvaničnim profilima na fejsbuku i instragramu: Odbojkaški klub Vojvodina i Akademija odbojke Vojvodina.

Podelite na društvenim mrežama
Share This