Evropsku bitku ovog puta Vojvodina će voditi na svom terenu. Posle minimalnog poraza i boda (2:3) u meču CEV kupa u Žešovu, Novosađani će u revanšu uz podršku sa tribina imati priliku da ostvare povoljan rezultat, koji vodi u dalju fazu takmičenja.

Utakmica Vojvodina – Žitiči Polisja igra se u sredu, 1. novembra, u 19 časova, u maloj sali SPC Vojvodina.

Voša očekuje podršku s tribina

– Očekuje nas revanš sa kvalitetnim protivnikom, gde će nijanse odlučiti. Na njihovoj strani biće iskustvo, a na našoj domaći teren. Imamo aktivan rezultat, a pozvao bih navijače da ispune tribine male sale i da nas podrže u ovom evropskom izazovu – istakao je šef stručnog štaba Marko Narančić i nastavio: – Kada smo počinjali rekli smo da će sezona biti teška, turbulentna i da ova ekipa tek u budućnosti treba da pokaže maksimum, tako da ne osećamo pritisak i ja se trudim da to prenesem i na momke.

Libero Stefan Negić složio se sa trenerom i dodao:

– Videlo se u prethodnom meču da su iskusna ekipa, a mi možemo da obećamo da ćemo dati sve od sebe. Stvarno se od početka sezone vidi da smo tim i da se na terenu borimo kao jedan. Takođe bih pozvao navijače, jer nas ta energija hrani i pomaže nam da budemo bolji na terenu. Nama su ove evropske utakmice poput deserta, mnogo nam znače, tako da ćemo se potruditi da ostanemo što duže u takmičenju. Treniramo svakog dana maksimalno i jedva čekamo utakmicu.

Ulaz u malu salu je besplatan.

Vojvodinu direktno dalje vode pobede od 3:0 i 3:1, dok će se u slučaju da rezultat bude 3:2 u korist crveno-belih, igrati zlatni set.

Podelite na društvenim mrežama
Share This