Posle poraza u Novom Pazaru odbojkaši Vojvodine NS seme nemaju mnogo vremena za odmor. Već u petak, 26. januara, igraju važnu utakmicu četrnaestog kola Superlige na neugodnom terenu u Staroj Pazovi. Upravo taj meč mogao bi biti jedan od ključnih u očuvanju prve pozicije na tabeli do kraja lige. Protiv Jedinstva Novosađanima nikada nije bilo lako, ali uvek su crveno-beli iz tih duela izlazili kao pobednici.

Umor je neminovan, ali zato Vojvodina ima dugačku klupu i uvek spremne nove igrače da uskoče u igru i pomognu.

– Nismo ostvarili ono po šta smo otišli u Novi Pazar, ali ne smemo klonuti duhom. Čeka nas revanš na našem terenu i to treba da iskoristimo. Sada se okrećemo novim izazovima, pre svega jako važnoj utakmici u Staroj Pazovi. Pobeda može mnogo toga olakšati i zato ništa sem trijumfa nije prihvatljivo. Čeka nas mnogo toga, nema vremena za odmor, ali za takve mečeve radimo cele sezone i trudimo se da izvučemo maksimum –poručio je dizač Vuk Todorović.

I trener Nedžad Osmankač još žali za šansama u Novom Pazaru, ali je svestan da tim mora da se okrene novim obavezama.

– Imali smo priliku u prvom delu drugog seta, ali i u finišu četvrtog. Sopstvenim greška i dekoncentracijom smo otišli u poraz. Međutim, sve se rešava 6. februara u Novom Sadu. U ovom momentu za nas je važno i to kako ćemo odigrati u Staroj Pazovi. Uvek tamo imamo tešku utakmicu, rival igra na posebno visokom nivou pred svojom publikom, u specifičnoj sali. Idemo bez kompromisa, borba za titulu je dugačka, moramo biti pažljivi i strpljivi kako bismo došli do cilja i sačuvali prvo mesto za plej-of. Teško je, ali to nam je posao – zaključio je Osmankač.

Meč Jedinstvo – Vojvodina počinje u 18 časova.

Podelite na društvenim mrežama
Share This