Jedan meč – jedna šansa. Popravnog nema. Duel Vojvodine i Crvene zvezde, koji se igra u sredu, 8. novembra, u 19 časova, odlučiće o tome ko će od dve ekipe izboriti plasman u polufinale Kupa Srbije.

Prilika je to i za navijače Voše, sve poklonike odbojke, sugrađane i sve ostale da ispune tribine male sale Spensa i budu igrač više ekipi koju predvodi trener Marko Narančić.

Iako mnogo puta do sada nisu bili favoriti, Novosađani pokazali da imaju potencijal, da mogu igrati teške mečeve i da su sposobni za velika dela. A upravo energija sa tribina može biti Vošin igrač više, njena snaga koja će je u završnicama voditi do željenog rezultata.

– Najpre bih pozvao publiku da dođe i podrži nas, jer uz njenu pomoć možemo odigrati i iznad mogućnosti. Pred nama je težak i zahtevan meč, protiv iskusnije ekipe Crvene zvezde, ali mislim da uz pomoć navijača, borbenost i čvrst karakter možemo doći do pobede. Igrali smo pre nekoliko dana sa istim rivalom superligaški meč poen za poen, ali u završnicama setovima nismo imali tu čvrstinu da prelomimo. E sad, kada imamo podršku, to nas nosi u kritičnim situacija i tada to lakše prevazilazimo. U suštini, nema tu mnogo mudrosti, moramo da igramo bolju odbojku od njih kako bismo pobedili – poručio je šef stručnog štaba Marko Narančić.

Poziv navijačima uputio je i srednji bloker Filip Savovski.

– Voleo bih da tribine budu pune i da igramo uz podršku publike. Očekuje nas težak meč, igrali smo već sa Zvezdom, izgubili smo, ali upravo to možemo iskoristiti da vidimo koje smo to slabosti iskazali. To može biti i motiv više za nas da ovog puta ostvarimo povoljan rezultat.

Ulaz u malu salu Spensa je besplatan. Meč će prenositi Arena sport 2.

Podelite na društvenim mrežama
Share This