Nenad Novaković novi je predsednik Upravnog odbora Odbojkaškog kluba Vojvodina. On je izabran na vanrednoj sednici Skupštine kluba, koja se sazvana zbog ostavki većine članova sada već starog Upravnog odbora.

Novi potpredsednici Upravnog odbora su Slobodan Boškan i Sonja Kružević, dok su među ostalim članovima UO Darko Majstorović, Vladimir Vukojević, Radovan Kovačević, Dragana Latković, Đorđe Raković, Miroslav Milankov, Dušan Šikoparija, Vladimir Šiška i Nenad Ćaćić.

Nenad Novaković je rođen 1985. u Ugljeviku, a u Novom Sadu živi od 2004. godine. Završio je osnovne studije na Fakultetu tehničkih nauka, trenutno je na doktorskim studijama, a ujedno je prodekan student FTN. Osnovne delatnosti su mu gradnja i ugostiteljstvo, vlasnik je Novak AT investa, firme Bulevar company, kao i Brunch ugostiteljskog lanca.

izabran novi predsednik UO

– Izuzetno mi je zadovoljstvo i čast što sam imenovan za predsednika Upravnog odbora najupešnijeg kluba u državi i što imam priliku da nastavim da pomažem razvoj ovog kolektiva, sa velikim akcentom na mlađim kategorijama. Činjenica je da je tim podmlađen, da će biti potrebno vreme i strpljenje, ali sigurno će i mladi igrači imati obavezu da u dresu Vojvodine ostvaruju vrhunske rezultate. Sportski deo dobro radi, a mi u Upravnom odboru smo tu da obezbedimo adekvatne uslove – istakao je Novaković.

Podelite na društvenim mrežama
Share This