Odbojkaši Vojvodine NS seme u nedelju su imali prva dva treninga u Sankt Peterburgu. U kompleksu Akademije odbojke Platonov radili su u sali i u teretani. Iako je na raspolaganju samo deset igrača, to se u radu, ali i motivisanosti nije osetilo.

Svi igrači orni su i spremni da na terenu u utorak pruže maksimum.

– Vrlo smo uzbuđeni, jer je prošlo mesec dana od poslednje utakmice. Nedostaje nam baš takmičenje, tim više zato što smo morali otkazati put u Lisabon. I dalje smo nekompletni, ali ćemo se boriti maksimalno. Došli smo ranije da se adaptiramo i siguran sam da ćemo to iskoristiti i dati sve od sebe protiv velikog Zenita. Igraćemo i za sve saigrače koji su morali ostati u Novom Sadu – poručio je srednji bloker Andrej Rudić.

Kondicioni trener Aleksandar Jovančević objašnjava da sam rad u trenutnoj situaciji nije jednostavan, ali da je zalaganje igrača na nivou.

– Teško je raditi, jer je nemoguće pretpostaviti kada će i ko će biti pozitivan na COVID 19. Ipak, iskustva imamo, pa sada već znamo kako možemo da organizujemo treninge. Ovde rade svi, a u Novom Sadu je to bilo po grupama. Radili smo sa onima koji nisu zaražani i sa onima koji su tek ozdravili. Ima onih koji još nisu dostigli maksimum, ali naši igrači su uvek najbolji i uvek spremni da pruže najviše što mogu. U utorak ćemo videti koliko mi u ovom trenutku možemo sa Zenitom – zaključuje Jovančević.

Meč Zenit – Vojvodina NS seme igra se u utorak, 25.januara, u 19.30 po lokalnom, odnosno u 17.30 po našem vremenu. Novosađani će u ponedeljak trenirati i u dvorani u kojoj se igra meč četvrtog kola D grupe Lige šampiona.

Podelite na društvenim mrežama
Share This