Maksimalna pobeda u Požarevcu, prvotimcima Vojvodine Mozzart donela je ostanak na prvoj poziciji na tabeli Superlige. U meču drugog kola Novosađani su savladali ekipu Mladog radnika 3:0 (25:23, 25:23, 25:18).

U prva dva seta viđena je velika borba, a neizvesnost je trajala do same završnice, u kojoj je sigurnija i konkretnija bila Vojvodina.

Puleni trenera Marka Narančića poveli su 9:7, ali je domaćin uspeo malo da poremeti Vojvodinu i da okrene rezultat u svoju korist – 18:15. Ušao je tada libero Mišković umesto Nedića, servirao je dobro Ubiparip, razigrali su se gosti u polju, dobro realizovali i kontre, te ponovo stigli do vođstva od 20:18. U neizvesnoj završnici Novosađani nisu grešili, a servisom se Antunović stavio tačku na ovaj set za 1:0. U nastavku su, nakon početnog vođstva Mladog radnika, Vošini prvotimci okrenuli i bili uvek makar za korak ispred protivnika. Iako su imali u nekim momentima i pod tri- četiri poena prednosti, Požarevljani su se sasvim približili, ali je i finišu Vojvodina ponovo bila sigurna.

U trećem periodu crveno-beli su se rano odvojili i dominirali do kraja meča.

Mladi radnik – Vojvodina Mozzart 0:3 (23:25, 23:25, 18:25)

Požarevac: Hala sportova, sudije Milošević i Rogić.
Mladi radnik: Kljajić 3, Brborić 3, Medan, Stanojević, Ilić 3, Peković, Tonić, Milošević, Marković 2, Goić 3, Cvetković 9, Lizanec 11, Unković 3, Lagundžin 15.
Vojvodina Mozzart: Antunović 1, Nedić, Perović, Kulpinac 13, Milanović 1, Marić, Elezović, Ubiparip 10, Mišković, Kopitić, Stanković 11, Kokeza 4, Aleksić, Savovski 16.

Podelite na društvenim mrežama
Share This