Od ponedeljka, 14. oktobra, u prodaji će biti sezonske ulaznice Odbojkaškog kluba Vojvodina. Kako se zbog tehničkih razloga puštaju u prodaju posle dve utakmice koje je Vojvodina Mozzart već odigrala na svom terenu, menadžment kluba odlučio je da cena sezonskih ulaznica bude nešto niža, 1200 dinara. Sezonske ulaznice će važiti za sve mečeve Superlige, Kupa Srbije i evropske mečeve, koji će se u sezoni 2024/25. igrati u Novom Sadu u organizaciji OK Vojvodina.

Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama kluba od 9 do 14 časova, svakog radnog dana. Pre toga potrebno je da rezervišete ulaznicu sa svojim imenom tako što ćete nas pozvati na 060 532 04 03, pisati nam na isti broj viber, ili nas kontaktirati putem naših zvaničnih profila na društvenim mrežama. Ulaznice se plaćaju prilikom preuzimanja.

Ulaznice za jedan meč prodavaće se na ulazu na tribine male sale (ili velike, ukoliko se utakmica bude igrala u njoj) i to 45 minuta pre početka utakmice (ili ranije ukoliko to, usled važnosti meča, bude naznačeno). Ulaznice za naredna dva meča koja će Vojvodina Mozzart igrati u Novom Sadu, protiv Jedinstva i Spartaka, koštaće 200 din (po utakmici).

Ulaznice se neće prodavati na službenom ulazu broj 3, a takođe ulaz na parter (teren) neće više biti moguć, sem za službena lica (uključena u organizaciju utakmice), Upravu kluba, ili za predstavnike menadžmenta gostujućeg kluba.

Podelite na društvenim mrežama
Share This