Sledeća stanica Vošinih prvotimaca je Požarevac, gde će odigrati meč drugog kola Superlige.

Vojvodina Mozzart u duel sa Mladim radnikom ulazi maksimalno motivisano i sa željom da kući vrati sa novim bodovima. Posle jednog kraćeg zgusnutog rasporeda, prethodne dane crveno-beli iskoristili su da više treniraju i posvete se daljem napretku u igri. Pobede nad Jedinstvom i Takovo sigurno su donele i potrebno samopouzdanje.

-Za nas ove sezone neće biti lake utakmice, pogotovo na gostovanjima. U Požarevcu očekujem tešku utakmicu, ali uz dobru motivaciju mojih momaka, angažovanost i borbu, verujem da možemo do pobede – ističe šef stručnog štaba Marko Narančić.

Primač Jovan Perović prethodne sezone bio je na pozajmici u Mladom radniku, zajedno sa srednjim blokerom Nemanjom Antunovićem. Ipak, ovosezonski tim prilično je izmenjen u odnosu na prošlu godinu.

-Naravno da idemo na pobedu. Sada imamo priliku da povežemo par dobrih utakmica. Ekipa iz Požarevca se dosta promenila, a i kod kuće je uvek nezgodna. No, uz pravi pristup možemo do cilja – poručio je Perović.

Treba istaći da i ove sezone u Mladom radniku ima Vošinih igrača na pozajmici, to su primači Igor Lagundžin i Nikola Brborić, kao i srednji bloker Stefan Unković.

Meč Mladi radniik – Vojvodina Mozzart igra se u subotu, 12. oktobra u 18 časova.

Podelite na društvenim mrežama
Share This