Nje mogla Vojvodina da zamisli bolji start u novoj sezoni. Ne samo da je novosadska mlađarija savlada ekipu Novog Pazara 3:0 (25:12, 25:15, 25:14) u osmini finala Kupa Srbije, nego je u meč ušla maksimalno odgovorno, borbeno, bez potcenjivanja rivala i odigrala tako od prvog do poslednjeg poena.

I najmlađi u postavi Milanović i Stanković pokazali su da mogu da nose teret odgovornosti i da će i te kako imati šta da kažu u ovoj i u narednim sezonama.

Najpre poen Rudića, a onda i odličan servis Milanovića, doneli su ekipi prvu opipljiviju prednost, a onda su u bloku bili odlični Bajandić i Rudić. Nastavili su prvotimci Vojvodine dobro da serviraju, pa je dalja organizacija igre bila daleko lakša. Nakon ubedljivo dobijenog prvog seta, nisu se puleni trenera Marka Narančića ni na trenutak opustili. Nastavili su u istom ritmu u naredna dva seta, te su i njih dobili bez puno problema. Gotovo da nije bilo slabe karike, igrali su Novosađani kao tim, Bajandić, Rudić, Ubiparip, Negić, Milanović, Stanković, Savovski.

Odličan start Vojvodine

Ekipa u nedelju putuje u Bugarsku gde će odigrati dve prijateljske utakmice sa Levski, a po povratku je očekuje najpre promocija za novu sezonu, a onda i početak Superlige. Na startu prvenstva Novosađani će na svom terenu igrati sa Jedinstvom.

Podelite na društvenim mrežama
Share This