Nakon dugog i neizvesnog meča u osmini finala Kupa Srbije, Vojvodina Mozzart i Jedinstvo još jednom će odmeriti snage, ali ovoga puta u okviru 3. kola Superlige. Novi duel Novosađana i Pazovčana zakazan je za petak, 18. oktobar, u 19 časova, u maloj sali SPC Vojvodina.

Tim povodom, na konferenciji za novinare govorili su šef stručnog štaba Marko Narančić i srednji bloker Stefan Kokeza.

– U goste nam dolazi kvalitetna i iskusna ekipa Jedinstva, tako da nas sigurno očekuje teška utakmica. Ali verujem da pred našim navijačima možemo da pružimo dobru partiju i da zabeležimo pobedu – istakao je Narančić i nastavio: – Prethodni meč sa nama Pazovčani su odigrali jako dobro, servisali su rizično i time nam pravili problema, a kako će biti sada videćemo. To zavisi od obe ekipe. Oni imaju poseduju i kvalitet i iskustvo, jedino je mana to što se sporije oporavljaju. Što se nas tiče, očekivali smo da budemo sve bolji i kompaktniji kako vreme bude odmicalo. Trenutna situacija nije loša, ali možemo i moramo bolje.

Srednji bloker Stefan Kokeza, koji je dobio priliku u postavi istakao je da je atmosfera odlična, a da se igrači mahom jako dobro poznaju, jer su dugo zajedno, ako se tu računaju i mlađe selekcije.

– Rival nam je dobro poznat, a očekujem našu maksimalnu angažovanost i motivisanost. Ovom prilikom pozivam sve da dođu u što većem broju i podrže nas u borbi za novu pobedu u Superligi.

Ulaznice za meč koštaju 200 dinara, a prodavaće se na ulazu na tribine male sale i to 45 minuta pre početka utakmice.

Podsećamao da se još uvek mogu kupiti i sezonske ulaznice po ceni od 1200 dinara. Sezonske ulaznice će važiti za sve mečeve Superlige, Kupa Srbije i evropske mečeve, koji će se u sezoni 2024/25. igrati u Novom Sadu u organizaciji OK Vojvodina.

Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama kluba od 9 do 14 časova, svakog radnog dana. Pre toga potrebno je da rezervišete ulaznicu sa svojim imenom tako što ćete nas pozvati na 060 532 04 03, pisati nam na isti broj na viber, ili nas kontaktirati putem naših zvaničnih profila na društvenim mrežama. Ulaznice se plaćaju prilikom preuzimanja.

Ulaznice se neće prodavati na službenom ulazu broj 3, a takođe ulaz na parter (teren) neće više biti moguć, sem za službena lica (uključena u organizaciju utakmice), Upravu kluba, ili za predstavnike menadžmenta gostujućeg kluba.

Podelite na društvenim mrežama
Share This