Nakon Superkupa i osmine finala Kupa Srbije, na domaćoj sceni startuje i Superliga. Vošini prvotimci u prvom kolu na svom terenu dočekuju iskusnu ekipu Takova, a u taboru crveno-beli svi su motivisani i žele pobedu na otvaranju superligaške sezone.

Tim povodom, u klupskim prostorijama održana je i konferencija za medije, na kojoj su o novoj sezoni i meču sa timom iz Gornjeg Milanovca govorili šef stručnog štaba Marko Narančić i korektor Luka Stanković.

-Pred nama je nova sezona u Superligi. Iako imamo mlad tim, Vojvodina uvek ima visoke ambicije. Tako će biti i ove godine. Neka moja želja je da u svaku utakmicu uđemo dobro motivisani. U prvom kolu igramo sa ekipom Takova, koja je dobra i iskusna, a prethodnih dana smo se vredno pripremali za rivala. Verujem u moje momke i verujem da možemo do pobede – istakao je Narančić.

Mladi korektor Luka Stanković pozvao je publiku da dođe i podrži ekipu i dalje poručio:

-Nadam se da ćemo ući što motivisaniji u utakmicu, igramo na domaćem terenu i daćemo sve od sebe da pobedimo. Želja nam je da rastemo iz dana u dan, iz meča u meč, jer jedino tamo možemo napredovati i pobeđivati ove sezone. I da dodam, samo napred Vojvodina.

Meč Vojvodina Mozzart – Takovo igra se u nedelju, 6. oktobra, u 18 časova. Ulaz u malu salu Spensa je besplatan. Uz taj podatak treba dodati i to da će na ulazu u salu sugrađani dobiti na poklon karte za rukometnu poslasticu Vojvodina – Kil, koja je na programu 15. oktobra u 18.45, u velikoj sali Spensa.

Podelite na društvenim mrežama
Share This