Na lepom međunarodnom turniru u Daruvaru Voša je ostvarila maksimalni učinak i osvojila prvo mesto, nakon što je u finalu savladala ekipu zagrebačke Mladosti 3:2. Drugi tim Vojvodine Mozzart, koji čine većim delom kadeti, osvojila je igrom, odnosom i nastupom simpatije kako organizatora, tako i publike i drugih učesnika. Za najboljeg igrača turnira izabran je Stefan Popić.

Na šestom po redu memorijalnom turniru “Antonijo Pustahija” učestvovali su Mladost (Hrvatska ), Krka (Slovenija), Vojvodina Mozzart (Srbija) i domaćin Daruvar. (Hrvatska). Pre finala, u prvom meču, koji se igrao na dva seta, puleni trenera Strahinje Kozića savladali su tim Daruvara 2:0.

– Ovaj turnir nam je zaista značio da se oprobamo u novom sastavu, da vidimo gde smo i da stičemo iskustvo. U ovoj sezoni imamo dosta novih igrača u Vojvodini II, tim čine uglavnom kadeti, imamo jednog rođenog 2006, dvojicu 2007, dok su ostali rođeni 2008. i 2009. Zadovoljan sam onim što su momci pružili i sigurno će nam ovo značiti u daljem radu. Moram istaći da smo u Daruvaru primljeni zaista prijateljski, imali smo odlične uslove i sve je bilo na najvišem nivou, od smeštaja, preko organizacije, do druženja i razmene iskustva sa ostalim ekipama. Kada su drugi učesnici u pitanju, Mladost je bila nešto malo starija od nas, dok je Daruvar nastupio u nekom miksu seniora i mlađih. Sa ekipom Krke nismo odmerili snage, a ona je zauzela četvrto mesto na turniru – ističe šef stručnog štaba mlađih selekcija Strahinja Kozić.

Voša prva u Daruvaru: Stefan Popić MVP

Podelite na društvenim mrežama
Share This