Borba za prvi trofej u sezoni očekuje Vošine prvotimce u subotu, 28. septembra. U Sportskoj hali Smederevo Vojvodina Mozzart, branilac pehara Superkupa i pobednik Kupa Srbije, odmeriće snage sa Crvenom zvezdom, aktuelnim šampionom.

Iako je možda iskustvom i trenutno stabilnijom igrom, Crvena zvezda favorit u ovom susretu, to ne obashrabruje Novosađane i ne umanjuje njihove ambicije i želje.

– Crvena zvezda jeste prvak Srbije i na papiru imaju prednost. Neće biti lako, ali mi ćemo izaći na teren veoma motivisani, sa puno samopouzdanja. Verujem u ekipu i saigrače i veliku želju da pokažemo da možemo. Ako svako da svoj maksimum mislim da možemo da donesemo pehar kući – kaže srednji bloker Nemanja Antunović.

Šef stručnog štaba Marko Narančić svestan je da je tim kratko na okupu u punom sastavu i da je iskustvo na strani rivala, ali kako veli na teren se uvek izlazi sa ambicijom da se pobedi.

-Sada definitivno nismo u onoj formi koju očekujemo za početak prvenstva, međutim, nema tu kukanja, idemo dalje i probaćemo da tu mladost i motivaciju prenesemo u kvalietet, kako bismo odigrali najbolje moguće. Od igrača očekujem da uđu u meč mirne glave, a ne sumnjam da će oni dati sve od sebe. Zbog ovakvih mečeva se i trenira i ne bih voleo da moji igrači budu u grču, jer u jednoj sezoni nema mnogo finala. Beograđani imaju jako dobar tim, favoriti su zbog iskustva, ali i zbog toga što su od početka priprema zajedno. Ima tu još stvari koje treba da popravljamo, ali bez kukanja i idemo na pobedu – ističe Narančić.

Podelite na društvenim mrežama
Share This