Kup Srbije otvoriće sezonu na domaćoj odbojkaškoj sceni u muškoj konkurenciji. Vojvodina će u osmini finala ovog nacionalnog takmičenja snage odmeriti sa ekipom Novog Pazara i to na svom terenu.

Biće to sigurno lepa uvertira u novu sezonu, za jednu mladu, novu Vošu, koja se u pripremnom periodu nametnula borbenošću i upornošću. Naravno, to što su domaćini i što rival pripada nižem rangu nikako ne daje za pravo pulenima trenera Marka Narančića da u ovu kup utakmicu u subotu, 30. septembra uđu nedovoljno ozbiljno i odgovorno.

Mlađani Luka Stanković, prošle sezone igrao je s juniorskim timom Voše protiv Novog Pazara u Prvoj ligi, kao i još nekolicina njih koji su sada deo prvog tima, trener Narančić, Danilo Elezović, Stefan Kokeza, Strahinja Đogić, povremeno Matija Milanović.

-Poznata nam je ekipa od prošle godine. Sve misli okrećemo ka tome i pripremamo se da odigramo taj duel na željenom nivou. Iza nas je dug period rada, a prošlog vikenda imali smo i generalnu probu na našem Memorijalu velikana. Mislim da smo spremni i nadam se da ćemo ispuniti očekivanja i pobediti. To što je protivnik liga ispod nas ništa ne znači. Jedan meč je u pitanju, mi smo mlada ekipa i moramo se boriti maksimalno od početka do kraja. Igramo ovu kup utakmicu u svom gradu, pred našim navijačima i verujem da ćemo izboriti željeni rezultat – istakao je Stanković.

Meč počinje u 18 časova u velikoj sali SPC Vojvodina, a ulaz je besplatan.

Podelite na društvenim mrežama