Novi šef stručnog štaba Marko Narančić i prvi trener Siniša Gavrančić okupili su prvotimce, koji su imali kraću pauzu po završetku sezone.

Na treninzima u maloj sali Spensa seniorima su se priključili i juniori, koji su do sada radili upravo sa ovim trenerskim tandemom. To što se svi jako dobro poznaju, kako treneri i igrači, tako i stariji i mlađi odbojkaši, olakšalo je rad, atmosfera je dobra, a svi su vedri i spremni za nove izazove.

-Sezona je bila teška i iscrpljujuća, tako da nam je pauza prijala da odmorimo i glavu i telo. Međutim, svi smo se uželeli lopte i drago mi je što smo opet zajedno. Treninzi su nam, naravno, važni kako bismo održali formu. Spojili smo ovde razne generacije i moram malo da se našalim, nisam se nikad starije osećao. No, dobro se slažemo i siguran sam da će to biti lep rad pred letnju pauzu – kaže srednji bloker Stevan Simić.

Šef stručnog štaba Marko Narančić zadovoljan je zalaganjem svih igrača.

-Imamo ovde miks seniora i juniora. Stariji rade uvodni deo treninga, dok se juniori pripremaju za državno prvenstvo, koje ih očekuje krajem maja. Ja jesam novi u ovome, ali poznajem sve igrače, pa mi je to od velike pomoći. Treniraćemo do kraja juna, uporedo ćemo raditi i na kompletiranju tima, a nakon toga idemo na pauzu do početka priprema za novu sezonu – zaključuje Narančić.

Podelite na društvenim mrežama
Share This