Marko Narančić novi je šef stručnog štaba prvog tima Odbojkaškog kluba Vojvodina, odlučeno je na sednici Upravnog odbora.

Na sednici su usvojeni sportski i finansijski izveštaji za sezonu 2022/23, a detaljno su razmatrani plan i program za narednu takmičarsku godinu, kao i postojeći igrački kadar u svim selekcijama. U narednom periodu biće definisan i sastav prvog tima, a ono što je sigurno jeste to da će šansa biti data i budućnosti, odnosno talentovanim igračima.

Marko Narančić istakao se najviše po radu sa mladim igračima, kojima je pomogao da stasaju, napreduju, ali i da ostvaruju dobre rezultate. Četiri godine vodio je juniorsku ekipu, sa kojom je prošao tri ranga. Iako je svake godine tim bio podmlađivan, to njegove izabranike i njega nije sprečilo da iz Druge lige sever, pređu u Prvu B ligu, koju su i osvojili, dok su ove sezone i više nego uspešno, mada često nekompletni, igrali Prvu ligu Srbije i zauzeli treće mesto. Veći deo juniorske i kadetske reprezentacije čine upravo mladi igrači Voše, a kadeti brane titulu prvaka Srbije.

-Zahvaljujem se klubu što mi je ukazao poverenje. Za mene je to velika odgovornost, ali i još veća čast da predvodim prvi tim mog kluba – istakao je Marko Narančić.

Narančić će ovih dana saopštiti i sastav stručnog štaba.

Podelite na društvenim mrežama
Share This