Ništa od brejka u Zemunu! Vojvodina je poražena i u drugoj utakmici finala plej-ofa 1:3 od ekipe Partizana, koja je tako stigla na korak od titule prvaka.

Samo u drugom setu ovog duela igrali su crveno-beli na očekivanom nivou, dok u preostala tri nije bilo ni energije, ni konkretnih rešenja, ni dovoljno sigurnosti.

Domaćin je bolje otvorio meč, ali je aktivan rezultat bio sve do drugog dela seta, kada su crno-beli napravili kontretniju razliku, te poveli 1:0. Ulazak Kavoga Landrija doneo je nešto novo u igru Vojvodine, koja je dominirala tokom celog drugog perioda i izjednačila na 1:1. Činilo se tada da će se Novosađani konačno probuditi i iskoristiti prilike koje im se nude.

Nije ni Partizan igrao bez greške, čak se u nekim momentima i u redovima domaćina osetio umor. Bilo je to posebno vidno u četvrtom setu, kada je Vojvodina mogla i te kako da pritisne protivnika i izbori se za taj-brek. Ipak, sopstvenim greškama su puleni trenera Slobodana Boškana otvorili put rivalu ka pobedi.

Treća utakmica igra se u utorak, 22. aprila u Novom Sadu i biće to definitivno Vošino “biti, ili ne biti”.

Partizan Efbet – Vojvodina 3:1 (25:18, 17:25, 25:16, 25:20)
Zemun: SC Master, sudije Janković i Simić
Partizan: Mandić, Gruvaes 18, Dopuđ, Popović,  Batak 3, Mrdak 20, Tadić 10, Janković, Đurđević, Cvetković, Petrović 8, Bjelica 4, Kapur, Matić.
Vojvodina: Simić, Milanović, Bajandić, Zečević 1, Negić, Rudić 5, Landri 10, Ubiparip, Mišković, Buculjević 4, Parapunov 12, Krsmanović 11, Mehić 12.
Podelite na društvenim mrežama
Share This