Niko nije mislio da će put do cilja biti lak. Ipak, uoči prvog meča polufinala očekivali su i želeli prvotimci Vojvodine pobedu. Imali su u punoj maloj sali Spensa i sjajnu podršku s tribina. Borba je trajala pet setova, a na kraju je domaćin morao da pruži ruku Spartaku. I pored zalaganja i truda ostaje utisak da su crveno-beli mogli bolje, da je u igri bilo malo rezerve, ali i grča, grešaka, neiskorišćenih prilika.

Put do finala jeste zakomplikovan, ali često baš na najtežem putu vrednosti dođu do izražaja. Serija je tek počela, igra se na dve pobede i ne postoji nijedan razlog da Vojvodina u ponedeljak, ne odigra bolje i bori se svom snagom da vrati seriju u Novi Sad.

– Očekivali smo težak meč, oni su igrali zaista borbeno tokom cele utakmice. U prvom setu smo ih odvojili od mreže i to je upravo recept koji treba da pratimo. U petom setu su odigrali hrabrije, imali i malo više sreće, te poveli 1:0. No, to je tek početak. Idemo dalje, želimo u drugoj utakmici pokažemo pravo lice, da odigramo na sve ili ništa. Moramo da pokažemo da imamo kvalitet za najviše domete. Treba da popravimo igru na servisu i u odbrani, da budemo mirniji i sigurniji. Siguran sam da ćemo biti spremni za taj duel u Subotici – ističe Stefan Negić.

Meč Spartak – Vojvodina, koji se igra 10. aprila, počinje u 19 časova, uz prenos na linku.

Put do cilja
Podelite na društvenim mrežama
Share This