Vojvodina u petak počinje borbu za finale plej-ofa. Na svom terenu, svi se nadaju i uz podršku sa punih tribina, branilac titule otvoriće polufinalnu seriju, u kojoj će mu rival biti ekipa Spartaka.

Prvi meč Vojvodina – Spartak, igra se u maloj sali, 7. aprila u 17.30, a tim povodom na konferenciji za novinare u klupskim prostorijama govorili su šef stručnog štaba Slobodan Boškan i tehničar Maksim Buculjević.

– Subotičani su lako izbacili Ribnicu i zasluženo se plasirali u polufinale. Spartak drugu godinu zaredom ima sličnu ekipu, igrači se dobro znaju. Igraju borbeno, dobro u napadu, tako da očekujem kvalitetno polufinale. Za nas je važno da polufinalnu seriju počnemo pobedom – ističe šef stručnog štaba Slobodan Boškan.

Vojvodina počinje polufinale

Iskusni tehničar Maksim Buculjević vratio se u ekipu posle pauze zbog povrede, a u Milanovcu je imao priliku da oseti malo igru.

– Spartak ima dobar tim, koji će sigurno baciti sve karte na teren, napasti nas i neće nam biti lako. Mi treba da iskoristimo naše dobre strane i kvalitet, poznajemo se dobro, igrali smo više puta ove sezone. Što se mene tiče dobro sam, naravno teško je oceniti kada je čovek 100 odsto spreman i šta to tačno znači. Duga pauza zbog povrede je ostavila traga, ali dobro sam se zalečio i biću na raspolaganju svom treneru i ekipi. Ovim putem pozivam što više ljudi da dođu u petak i podrže, pa da zajedno napravimo prvi korak i da u Suboticu odemo sa vođstvom od 1:0 – zaključuje Buculjević.

Ulaz je besplatan, a tv prenost obezbedila je Radio televizija Vojvodine.

Podelite na društvenim mrežama
Share This