Vojvodina se plasirala se u polufinale plej-ofa, pošto je i u drugoj utakmici četvrtfinala bila bolja od ekipe Takova. Branilac titule je u Gornjem Milanovcu slavio 3:0 (25:16, 25:15, 25:20), ne dozvolivši rivalu ni gram nade.

U prvom setu Novosađani su se brzo odvojili, na servis Ubiparipa i dobrim blokom stigli su do 7:3. Nisu ništa crveno-beli prepuštali slučaju, nastavili su mirno i odgovorno do samog finiša, u kojem su prednost još i povećali za konačnih 25:16.

Slično je bilo i u drugom periodu, Vojvodina je držala dobar servis, bežala stalno domaćinu za koji poen, a u drugom delu povećala prednost i stigla do 2:0.

Nešto neizvesnije bilo je u trećem periodu, ali je i tada bilo jasno da sve zavisi od Vojvodine, koja je na kraju rutinski završila meč.

Veći deo meča ponovo je izneo mlađani tehničar Matija Milanović, ali je igru imao priliku da oseti i Maksim Buculjević. Raduje to što je ceo meč odigrao srednji bloker Stevan Simić.

U polufinalu Vojvodina će igrati sa ekipom Spartaka, koja je takođe u dva meča savladala tim Ribnice.

Takovo – Vojvodina 0:3 (16:25, 15:25, 20.25)
Gornji Milanovac: Hala sportova, sudije Popović i Bićanin.
Takovo:Duštinac, Jestrović 4, Gavrilović 1, Stefanović, Terzić 2, Polomac 1, Ćorić, Aleksić 1, Janković, Brunet 14, Krstić 9, Ćosović, Ćauloković.
Vojvodina: Simić 5, Milanović 3, Bajandić, Zečević, Negić, Rudić, Landri, Ubiparip 7, Mišković, Antunović, Buculjević, Parapunov 17, Krsmanović 10, Mehić 13.

Podelite na društvenim mrežama
Share This