Vojvođanski derbi uvek je prava poslastica, kvalitetna i atraktivna odbojkaška predstava. Posebno je to slučaj poslednjih sezona kada jedna naspram druge stanu ekipe Vojvodine i Spartaka.

Težak zadatak sigurno čeka Novosađane i u nedelju u 18 časova, u 17.kolu Superlige, kada u maloj sali Spensa dočekuje Subotičane. To što su obe ekipe u seriji pobeda dovoljno je dobra najava ovog duela i, verujemo, pravi poziv poklonicima odbojke da ispune tribine.

Dobra igra i nova pobeda – dve su stvari koje želi Vojvodina, jer bi to bila najbolja uvertira u finale Kupa Srbije.

– Ekipa Spartaka je podigla formu i to je bilo očekivano. Sa dobrom igrom došli su i rezultati. Očekujem kvalitetnu partiju s njihove strane, ali mislim da je najvažnije to kako ćemo mi igrati. Ovo će sa za nas biti prava provera pred finale Kupa Srbije, zato je važno da odigramo najbolje, napravimo lep uvod u ono što nas očekuje. Zadovoljan sam time kako treniramo, napredujemo i očekujemo da se taj rad prenese i na utakmicu – ističe šef stručnog štaba Slobodan Boškan.

Korektor Radoslava Parapunov složio se sa trenerom i dodao:

– Nekoliko puta sam rekao da svi u Srbiji žele da dobiju Vojvodinu i to baš u Novom Sadu. Dobro se sećamo naših mečeva od prošle sezone u finalu plej-ofa. Neće biti lako, zato moramo pružiti maksimum, jer samo tako možemo napraviti željeni rezultat – zaključio je on.

Ulaz na utakmicu je besplatan.

Vojvođanski derbi: Slobodan Boškan
Podelite na društvenim mrežama
Share This