Vojvodina – Jedinstvo  3:1 (25:19, 25:20, 20:25, 25:22)

Novi Sad: Mala dvorana Spensa, sudije Bićanin i Stevanović.

Vojvodina: Simić 7, Milanović, Bajandić 18, Zečević 2, Negić, Rudić 14, Ubiparip 13, Mišković, Antunović, Perović, Buculjević 3, Parapunov 31, Krsmanović, Mehić.

Jedinstvo: Vukelić 1, Kaurin, Ćuk 7, Ilinčić, Pešut 8, Radišić 6, Stanišić, Topalović 1, Škrbić 21, Lukić 14, Roljić 12.

Iako su u meču sedmog kola Superlige prvotimci Vojvodine upisali nova tri boda, mora se priznati da ni protiv Jedinstva nisu crveno.- beli odigrali u jednom dahu.

Dva seta dominirali su Novosađani na terenu mala sale Spensa, na startu prvog  su nparavili razliku, u drugom delu stigli i do 19:12, kada je šef stručnog štaba Slobodan Boškan šansu dao i mladom dizaču Matiji Milanoviću. Svojih pet minuta imao i srednji bloker Nemanja Antunović, a u istom ritmu nastavila je Vojvodina i u drugom setu. Posle 2:0, poveli su Novosađani i 5:1 u trećem periodu i od tog momenta kao da su čekali da se utakmica sama završi. Iskusna ekipa iz Stare Pazove umela je da iskoristi opuštanje domaćina. Najpre je izjednačila, zatim okrenula rezultat u svoju korist, a onda i uvela meč u četvrti set.

No, tada su već crveno-beli ponovo došli na svoje, odličnim blokom, ali i realizacijom napada napravili razliku, sačuvali je i stavili tačku na ovaj duel.

Podelite na društvenim mrežama
Share This