Prvi tim Vojvodine trijumfovao je na I Memorijalnom turniru “Aleksandar Pantić i Vladimir Šiška” bez izgubljenog seta. U finalu memorijala aktuelni šampion Srbije posle odlične igre savladao je ekipu Crvene zvezde 3:0 ( 25:22, 25:22, 25:19), a dan ranije istim rezultatom pobedio je i tim Mladog radnika, po setovima 25:15, 25:23, 27:25.

Treće mesto pripalo je Požarevljanima koji su u odlučujućem meču bili bolji od Novog Sada – 3:0. Za najboljeg igrača turnira izabran je korektor Vojvodine Milan Zečević.

Milan Zečević: Ovo je odlična priprema za naš turnir, koji će biti još izazovniji, zbog učesnika. Zaista sam zadovoljan igrom svoje ekipe. Borili smo se, pokazali smo visok nivo, ali ima još da se radi. Prija mi nagrada za najboljeg igrača. Radimo dalje, spremamo se za početak sezone. Posle našeg turnira slede važni mečevi, kup utakmica, borba za trofej Superkupa, početak Superlige… Radićemo još na nekim stvarima koje nam u igri nedostaju.

Slobodan Boškan: Za ovaj deo priprema sam zadovoljan. Kada dođe svežina očekujem da budemo bolji, brži, precizniji, da pokažemo dalji napredak. Sledeći vikend je naš memorijal, biće to odličan internacionalni turnir i prava provera forme, Višestruko je značajan za nas.

Podelite na društvenim mrežama
Share This