Kao i prvi tim, mlađe selekcije su takođe imale sjajnu prošlu sezonu. Juniori su bili prvaci Prve B lige, obezbedili plasman u Prvu ligu Srbije i u svojoj starosnoj kategoriji osvojili srebro na državnom. Kadeti su postali šampioni Srbije. Takvi rezultati samo su motiv više da u novoj takmičarskoj godini budu još bolji.

Posle letnje pauze, i jedni i drugi u ponedeljak su se okupili u klupskim prostorijama, te počeli pripreme za novu sezonu.

– Očekuje nas teška takmičarska sezona, koja nam dolazi kao nagrada za sve dobro što smo uradili prethodne godine. Istina je da će ekipa biti mlađa, ali kada nastupam sa ovim momcima ja sam uvek optimista. Zato ćemo i u novoj sezoni lestvicu podići visoko, pa ćemo videti ko će je preskočiti. Veliki je uspeh za našu selekciju i Vojvodinu što je toliki broj igrača u juniorskoj reprezentaciji. Prvih mesec dana ćemo raditi sa nekoliko igrača, ali ćemo improvizovati i raditi više na pojedinačnim elementima, a kada se ostali vrate ubacićemo u brzinu, igrati prijateljske utakmice i verujem da ćemo spremni dočekati početak sezone – predočava trener juniora Marko Narančić.

Veliki posao i mnogo rada čeka i kadetsku selekciju.

– Nadam se da su se momci dobro odmorili, imali su veliku pauzu, s tim da su neki bili aktivni u reprezentacijama. Iza nas je uspešna sezona, imali smo šest kadetskih reprezentativaca, dva pionirska, naša ekipa je osvojila zlato na državnom, tako da možemo biti zadovoljni, ali to sve treba ostaviti iza sebe i okrenuti se novim izazovima. Nekoliko njih je otišlo u juniorski tim, potpuno zasluženo. Sada imamo dosta novih momaka, tako da ćemo puno raditi. Naš prvi cilj je da što više deca napreduju, da iz kadetske pređu u juniorsku ekipu, a jednog dana nadamo se i u seniorsku – ističe trener kadeta Strahinja Kozić.

Podelite na društvenim mrežama
Share This