Kadetska selekcija grada Novog Sada ubedljivo je trijumfovala na 57.tradicionalnom Majskom turniru “Trofej Beograda”. Ekipa koju su činili mladi odbojkaši Vojvodine, Novog Sada i Futoga, u finalu je savladala Beograd1 3:1. Pre toga Novosađani su u polufinalu eliminisali tim Zagreba, Selekcija koju su predvodili treneri Strahinja Kozić i Branko Roljić, bez poraza je završila i grupnu fazu takmičenja.

I tri pojedinačne nagrade otišle su u ruke igrača gradske selekcije Novog Sada. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Luka Stanković, najbolji dizač je Matija Milanović, a najbolji srednji bloker Nemanja Antunović.

Kadetsku ekipu su činili: Matija Milanović, Nemanja Antunović, Luka Stanković, Jovan Krnjajić, Stefan Kokeza, Vuk Nedić, Strahinja Đogić, Aleksa Pljevaljčić, Nikola Brborić, Nikola Stupar, Edin Hadžimehmedović, Nikola Vuksanović.

Zapažen rezultat na ovom turniru postigla je i pionirska selekcija grada, koju su vodili treneri Spasoje Milićević i Mitar Banjac. Četvrto mesto za ovaj tim je odličan uspeh, imajući u vidu da to je bio podmlađen, jer je nekolicina igrača nastupala na istom turniru za pionirsku reprezentaciju Srbije.

Pionirsku ekipu su činili igrači Vojvodine, SK Voleja i Stražilova: Boris Andrić, Stefan Dakić, Luka Batez, Uroš Vidović, Aleksa Stupar, Pavle Čolaković, Vuk Višekruna, Srđan Đurić, Sergej Ibralić, Vuk Tonković, Marko Simić, Uroš Popin, Novak Vasiljević, Vasilije Zatezalo.

Na Majskom turniru nastupale su i ženska kadetska i pionirska selekcija Novog Sada. Delegaciju novosadskih selekcija predvodio je Nedžad Osmankač, predsednik Odbojkaškog saveza Novog Sada.

Podelite na društvenim mrežama
Share This