Spartak – Vojvodina NS seme 3:0 (25:20, 25:22, 25:17)

Subotica: Hala sportova „Dudova šuma“, sudije Stojanac i Balandžić.

Spartak: Milović, Marković, Jungić, Tomčić, Peić, Lečić 4, Vulikić 3, Nestorović, Kan 21, Dulić, Kone 13, Pavlović 2, Žugić 4, Tumbas.

Vojvodina NS seme: Simić 6, Čubrilo L, Bajandić 5, Vujović, Negić, Rudić 1, Čubrilo N, Mišković, Baranek 6, Kopitić, Vilimanović 5, Parapunov 15, Mehić, Bošnjak.

Borba za titulu prvaka Srbije seli se u Novi Sad. Ekipa Spartaka je posle sjajne i borbene igre savladala Vojvodinu NS seme 3:0 u trećoj utakmici finala plej-ofa. Koliko su Subotičani igrali motivisano i hrabro, toliko Novosađani nisu imali ni delić energije, kvaliteta i smirenosti kao u nekim prethodnim duelima.

Od samog starta crveno-beli bili su u kontra ritmu, dok je domaćinu sve polazilo za rukom. Posle ubedljvih 1:0, gosti su na momente u drugom periodu vodili i imali priliku da okrenu meč. Međutim, sopstvenim greškama su otvorili put Subotičanima do izjednačenja u ovom setu, a onda i do prednosti, te do 2:0 u setovima. Iako je strateg Slobodan Boškan menjao, jednostavno u redovima Novosađana nije bilo pojedinca koji bi poveo ekipu. Potpuno je pala Vojvodina u ovom delu, što je samo olakšalo posao odličnoj subotičkoj ekipi za konačnu pobedu od 3:0.

Podelite na društvenim mrežama
Share This