Vojvodina NS seme – Spartak 3:0 (25:20, 25:22, 25:19)

Novi Sad: Mala sala SPC „Vojvodina“, sudije Radovanović i Stojanac.

Vojvodina NS seme: Simić, L. Čubrilo, Bajandić, Vujović, Zečević, Negić, Rudić 3, N. Čubrilo 2, Mišković, Baranek 8, Vilimanović 3, Parapunov 21, Mehić 19, Bošnjak.

Spartak: Milović, Marković, Jungić 8, Tomčić, Peić, Lečić, Vulikić 1, Nestorović, Khan 12, Dulić, Kone, Pavlović 6, Žugić 9, Tumbas 6.

Na najlepši način stavili su tačku na 2021.godinu prvotimci Vojvodine NS seme. U 13.kolu Superlige Novodasađani su na svom terenu savladali ekipu Spartaka maksimalnim rezultatom. Iako su u nekoliko navrata gosti uspeli da budu konkurentni, bilo je očito da ipak crveno-beli drže sve konce u svojim rukama.

Na startu su puleni trenera Slobodana Boškana nametnuli ritam, igrali su poletno, motivisano, kompaktno i brzo napravili rezultatsku zalihu, koju su sačuvali do kraja seta za vođstvo od 1:0. Slično je bilo i u drugom periodu, ali su se u samom finišu Novosađani malo opustili, pa su gosti prešli dvadeseti poen. Sigurni su domaći odbojkaši bili i u trećem setu, te tako ostvarili ubedljivu pobedu i uknjižili tri važna pobeda, pred prvenestvenu pauzu.

Raduje i to što se novajlija Kamil Baranek polako uklapa u tim, kao i to što se na teren vratio dizač Andrija Vilimanović. Kapiten Stevan Simić imao je nešto lakšu povredu, a šansu je iskoristio Andrej Rudić.

Podelite na društvenim mrežama
Share This