I četvrti put ove sezone sastaće se Vojvodina NS seme i Partizan Soccerbet. Ovoga puta meč će se igrati u Zemunu, u okviru 12.kola Superlige, u subotu, 18.decembra. Do sada su se ova dva tima srela jednom u Superligi i dva puta u polufinalu Kupa Srbije. Crno – beli bili su dva puta uspešniji, dok je u poslednjem okršaju Vojvodina na svom terenu bila bolja.

To što je Partizan na startu sezone nadigrao crveno- bele usred Spensa, a onda i zbog boljeg poen količnika prošao u finale Kupa, treba da bude i više nego dovoljan motiv Novosađanima da sada oni odigraju kvalitetno na gostujućem terenu i revanširaju se Partizanu za poraz u prvom delu lige.

– Derbi u Zemunu je još jedan u nizu teških mečeva u zgusnutom rasporedu koji imamo ovog meseca. Naporno je zaista, a svaka utakmica je važna. Očekujem da posle meča sa Zenitom iskoristimo dragoceno iskustvo, podignemo kvalitet na još viši nivo i odigramo još odgovornije i angažovanije. Stigao nam je konačno i Kamil Baranek, čekali smo da mu istekne obaveza prema Turu i sada je tu. Istina je da treba vremena da se uklopi u tim, ali verujem da će već na startu njegova pomoć mnogo značiti ekipi – istakao je šef stručnog štaba Slobodan Boškan.

Utakmica Partizan – Vojvodina počinje u 19 časova, a prenosi Arena.

Podelite na društvenim mrežama
Share This