Partizan – Vojvodina NS seme 3:0 (25:22, 27:25, 25:15)

Zemun: SC Master, sudije Stojanac i Radovanović.

Partizan: Mandić, Dopuđ, Marinović 16, Lekić, N. Petrović, Huzejrović, Nejić 7, Janković 4, Stašević, Mladenović, Cvetković 1, D. Petrović, Bjelica 11, Delgadis 14.

Vojvodina NS seme: Simić 7, L. Čubrilo 1, Bajandić 9, Vujović, Zečević 5, Negić, Rudić, N. Čubrilo 2, Mišković, Vilimanović 1, Mehić 14, Bošnjak 1.

Izuzetno težak posao imaće prvotimci Vojvodine NS seme u revanšu polufinala Kupa Srbije, pošto su u prvom meču na gostovanju, izgubili od ekipe Partizana 0:3. Nastupila je u ovom duelu novosadska ekipa bez prvog korektora Radoslava Parapunova i to se očito odrazilo ne samo na učinak u napadu, nego na celokupnu igru i samopouzdanje tima.

Loše je Vojvodina otvorila meč, nedostajalo je agresivnosti i sigurnosti, dok je sa druge strane domaćin igrao, kao i uvek kada mu se sa druge strane mreže nađe šampion, izuzetno motivisano, napadački raspoloženo. Rizik na servisu isplatio se Partizanu, koji je vrlo brzo stvorio prednost i sačuvao je do kraja. Stizali su Novosađani i imali prilike u ovom delu igre, zamena dizača donela je malo drugačiji ritam, ali nije to bilo dovoljno da zaustavi crno-bele.

U nastavku je Vojvodina odigrala mnogo bolje, do polovine drugog seta imala je konstantno vođstvo, ali se ipak ušlo u egal završnicu, u kojoj su gosti pre svega svojim greškama domaćinu pomogli da povede 2:0. Igrao je i dalje Partizan kao u transu, napravio značajnu prednost, a crveno-beli potpuno su stali u jednom momentu i dozvolili protivniku da završi meč sa visokom razlikom u trećem setu, što bi i te kako moglo da se odrazi na konačni ishod polufinala.

Revanš se igra 7.decembra u Novom Sadu, a Vojvodini preostaje da na svom terenu pruži daleko više, jer ništa nije gotovo.  

Podelite na društvenim mrežama
Share This