Posle sedam uzastopnih pobeda prvotimci Vojvodine NS seme ne žele da stanu, a priliku da niz nastave imaće u subotu, 20.novembra, u derbiju osmog kola Superlige.
Istina, u Kragujevcu Novosađane očekuje težak duel protiv domaćina, ekipe Radničkog, ali to ne umanje ambicije crveno-belih i spremnost da na terenu pruže maksimum i ostvare novi trijumf.

– Naš jedini cilj uvek je pobeda. Naravno, verujem da će to biti neizvestan i težak duel. Kragujevčani imaju karakter, vrlo su borbeni i trude se da prebace pritisak na protivnika od samog početka. Ne znam da li će im prvi dizač Rikardo igrati i da li je spreman, s obzirom na to da je preležao kovid, ali i bez njega sigurno će biti spremni za nadigravanje – ističe šef stručnog štaba Slobodan Boškan i dodaje: – Očekujem da i mi budemo spremni na borbu i da uzvratimo na isti način. I dalje smo bez Rafaela Migela, njegovo stanje je isto, a nije kovid, tako da čekamo rezultate da vidimo šta je u pitanju. On ne trenira i nije spreman za mečeve. Međutim, imamo veliki fond igrača, svi ostali su fizički spremni, dobro rade i siguran sam da su motivisani da u Kragujevcu odigraju dobro, borbeno, angažovano i izbore nove bodove.

Meč Radnički – Vojvodina NS seme počinje u 17 časova.

Podelite na društvenim mrežama
Share This