Početak takmičenja na još jednom frontu bez sumnje dolazi u nezgodnom momentu, posle dva uzastopna poraza od velikih rivala. No, možda je baš meč osmine finala Kupa Srbije idealna prilika da se prekine crni niz, vrati pobednički mentalitet i igra koja je šampiona krasila u Superkupu i na Memorijalu velikana.

U ovoj fazi Kupa Srbije igra se samo jedan meč, a Novosađani će u delu protiv Spartaka iz Ljiga biti domaćini. Utakmica je na programu u utorak, 19. oktobra u maloj sali Spensa.

– Nije prijatno kada izgubite dva meča jedan za drugim i to protiv Zvezde i Partizana. Poraženi jesmo sa razlogom, sve to ima svoje kako i zašto, ali ne doživljavam tako tragično. Tek je početak sezone, oscilacija ima u novom timu, mora mnogo toga još da se poklopi i verujem u ovaj tim. Sa druge strane, moramo se brzo resetovati, jer nas očekuje novi izazov. Verujem da su svi svesni meča protiv Spartaka iz Ljiga. Očekujem dobru reakciju svakog igrača ponaosob, kao i ekipni boljitak. Važno je pobediti, ali je isto tako bitno odigrati kvalitetno i na taj način vratiti mentalitet – ističe šef stručnog štaba Slobodan Boškan i dodaje: – Kako stvari stoje, Andrija Vilimanović neće biti spreman ni za ovu utakmicu. On ima problem sa leđima. Istegnuo je mišić i kada mu se to desilo prebrzo je možda nastavio sa treninzima i to je uzelo danak. Ipak, nadam se da će za petak biti već spreman. Svi ostali su dobro.

Meč Vojvodina NS seme – Spartak Ljig počinje u 18 časova, ulaz je besplatan, a prenos se može pratiti na klupskom YouTube kanalu.

Podelite na društvenim mrežama
Share This