Da li je poraz od Crvene zvezde bio samo loš dan, očekivano pražnjenje posle osvajanja Superkupa i kakav će nakon toga odgovor imati šampion, biće poznato već u subotu, 16.oktobra. Novi izazov i ponovo derbi – u maloj Spensa Vojvodina će u trećem kolu Superlige snage odmeriti sa ekipom Partizana.

Biće to duel finalista plej-ofa prethodne sezone, a oba tima i u ovoj takmičarskoj godini imaju najviše ambicije. To je samo jedan razlog više da tribine budu pune.

– Otvaramo sezonu na našem terenu i radujemo se tome. Očekujem dobar meč, iz više razloga. Stiže nam Partizan, koji je dosta izmenio ekipu, pobedio je u prethodnom kolu, dok smo mi izgubili i sigurno je da će crno-beli biti motivisani i želeti da nas iznenade. Od novih igrača tu su korektor Delgadis, zatim primač Nejič, srednji bloker Bjelica i dizač Petrović. Prema onome što sam video igraju dobro, ofanzivno, rizikuju servisom. Međutim, mi smo takođe pokazali kako možemo da igramo i kakav je naš kvalitet, a tu ima još rezerve. Treba da se dobro pripremimo, da budemo okrenuti našoj igri. Verujem da ćemo odigrati mnogo bolje, nego u prethodnom kolu. Znamo šta je naš cilj – istakao je šef stručnog štaba Slobodan Boškan.

Novosađani ne kriju da priželjkuju veću podršku sa tribina, ali su svesni i da moraju odigrati onako kako znaju, bez kalkulacija i opuštanja.

– Nema tu puno mesta za kalkulisanje. Mi treba da se fokusiramo na naš deo terena, da pružimo maksimum, da od prvog do poslednjeg poena igramo koncentrisano, agresivno, sigurno, odgovorno i onda rezultat neće izostati – poručio je srednji bloker Nemanja Čubrilo.

Meč Vojvodina NS seme – Partizan počinje u 17.30, a ulaz je besplatan.

Podelite na društvenim mrežama
Share This