Sve ono što su prvotimci Vojvodine NS seme uradili do sada, sve lepe igre koje su pokazali na pripremnim turnirima i utakmicama, sada treba da potvrde – u zvaničnim mečevima nove sezone.

Takmičarska 2021/22. za crveno-bele počinje u subotu, 2.oktobra, u Gornjem Milanovcu. U okviru prvog kola Superlige Novosađani će snage odmeriti sa Metalcem, novajlijom u Superligi.

– Milanovčani će sigurno imati veliki motiv da u svojoj sali odigraju što bolje protiv aktuelnog šampiona. Za nas je važno da sezonu otvorimo pobedom. Igrali smo dobro u pripremnom periodu, pripremali se ozbiljno za novu sezonu. Imamo i motiv da meč protiv Metalca bude lepa uvertira u ono što nas očekuje već u utorak, u Kraljevu. Ali, idemo korak po korak – kaže šef stručnog štaba Slobodan Boškan.

A u Kraljevu Vojvodina brani Superkup. Za prvi trofej Novosađani će se boriti protiv Ribnice.

– To je prvi trofej koji napadamo. Istina je da tamo neće biti lako, domaćin ima dobru ekipu, sigurno će imati i veliku podršku publike, a i sama ekipa Ribnice najavljuje da ide na taj pehar. No, mi se bavimo sobom, imamo i mi svoje želje, znamo šta nam je cilj i verujemo u svoj kvalitet. Lično sam zadovoljan formom, videli smo i na turniru u Novom Sadu da možemo dobro da igramo jake međunarodne mečeve. Međutim, sada počinje ono pravo. To će biti utakmica u kojoj se ne sme žuriti, za svaki poen moramo igrati strpljivo i sprovoditi na terenu sve dogovore – zaključuje Boškan.

Subota, 2.oktobar

Metalac Takovo – Vojvodina NS seme 19h

Utorak, 5.oktobar

Ribnica – Vojvodina NS seme 19.10h

Podelite na društvenim mrežama