Međunarodni turnir “Memorijal velikana”, kao i svake godine, i ovoga puta biće najlepša uvertira u novu sezonu. Legendama u čast, u znak sećanja na proslavljenje odbojkaše Žarka Petrovića i Radovana Dabića, u maloj sali SPC “Vojvodina” igraće se od 24. do 26. septembra, a ono što najviše raduje jeste to što će tribine konačno, posle cele prethodne sezone, biti otvorene i za publiku.

Biće to pravi momenat da šampion Srbije dobije potrebnu podršku vernih navijača i vetar u leđa uoči predstojećih izazova, ali isto tako biće to i prilika da se u tri dana, na jednom mestu, uživa u zaista atraktivnim duelima. Na to upućuje i spisak učesnika, jer se Odbojkaški klub Vojvodina potrudio da u godini jubileja organizuje najkvalitetniji memorijal do sada. Iz zemlje olimpijskog šampiona Francuske stiže Pariz Volej, iz Nemačke učesnik Lige šampiona Fridrihshafen, a iz Grčke PAOK i domaćin Vojvodina NS seme.

U petak, između prve i druge utakmice biće upriličeno i svečano otvaranje turnira. Ulaz u malu salu će se naplaćivati simbolično 100 dinara za oba meča, a sav prihod biće usmeren u humanitarne svrhe – Milenku Joviću korisniku sredstava fondacije Budi Human koji boluje od akutne limfoblastne leukemije, kao i humanitarnoj fondaciji “Prvi korak”. Po želji posetioci mogu dati i više od cene ulaza.

Podelite na društvenim mrežama